Lær å strikke – kontstrikk med Charlotte Kaae

Redaksjonen
kommentarer

 

neverkont-charlotte-kaae_kontstrikk

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Er du en av dem som gjerne lærer deg noe nytt, men aldri har tid til å gå på kurs? Kjøp Charlotte Kaaes neverkont-kurskompendie, og lær det hjemme i stua.  

Nå tilbyr Charlotte Kaae sitt Neverkont-kurskompendie for kun kr 75, og du får det på e-post rett til din egen PC, og du kan printe det ut hjemme i stua.

neverkont-basis-kompendium-charlotte-kaae__kontstrikk

Kontstrikk, neverkont eller entrelac er en gammel strikketeknikk som ligner på flettede bånd. Teknikken er morsom å strikke, og den har de senere år blitt svært populær igjen. Eksempler på enkle og flotte ting man lett kan lage med denne teknikken er tepper, puter, pulsvarmere og skjerf.

I Charlotte Kaaes neverkont-kompendium kan du lære deg teknikken trinn for trinn, med foto-veiledning og medfølgende oppskrift på et par lekre pulsvarmere. En beskrivende arbeidstegning følger også med, og som bonus kan du også lære å strikke frem og tilbake på pinnene uten å snu, både i rettstrikk og glattstrikk. Kanskje kan disse bli til en flott julegave til noen du kjenner, mens du selv lærer deg en ny strikketeknikk.

KJØP KURSKOMPENDIET HER!

Pris kr 95

Kanskje kan disse nydelige pulsvantene bli en flott gave til mor, eller bestemor, til en søster eller god venninne? Oppskriften følger med i neverkont-kompendiet.

neverkont-basis-kompendium-charlotte-kaae (1)__kontstrikk

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse