Vil du lære deg å hekle? Her kan du se hvordan du gjør det

Hege Espeland Lygre
kommentarer

lær-å-hekle-med-hege

Lær å hekle via video

Om du ikke har prøvd hekling før anbefaler jeg virkelig å gi det et forsøk. Jeg lærte meg selv å hekle fra en gammel bok som jeg fant i mammas bokhylle, og jeg ble umiddelbart hektet.

Dette er snart 15 år siden, og lidenskapen har bare vokst med årene. Jeg elsker å lære heklingen videre til andre, noe som har resultert i noen heklekurs i Bergen. I tillegg har jeg også laget noen grunnleggende videoer for nybegynnere. De er uten lyd, men det ligger tekst nedenfor hver video. De går også i slow motion, så jeg tror det skal være greit for de fleste å følge med.

Foto: Colourbox
Lær å hekle med Hege

Plukk opp heklenålen, og sett i gang du også! 

Klikker du på lenkene under finner du videoer som viser alle de grunnleggende maskene du trenger for å hekle:

GRUNNMASKER:

SPESIALMASKER:

GRUNNLEGGENDE HEKLING:

Lykke til med heklingen!

Hege Espeland LygreInnlegget er laget av Hege Espeland Lygre. Hege er utdannet illustratør og driver sitt eget firma, HELdesign. Hege utfører ulike typer illustrasjonsoppdrag ved siden av å jobbe som salgs- og designmedarbeider i et reklamefirma. Hun designer også hekleoppskrifter og holder ulike heklekurs.

Se mer av det hun sysler med på Instagram: @artbyhege og @heldesign_com og på hjemmesiden hennes: heldesign

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling, Nyttig info

Annonse