Kom og møt Jared Flood fra Brooklyn Tweed

Diana Belea
kommentarer

 

Jared Flood, mannen bak det populære amerikanske garnmerket Brooklyn Tweed,

kommer til København og du er invitert.Jared_FloodLørdag 30. september 2017 besøker Jared Flood, mannen bak det populære amerikanske garnmerket Brooklyn tweed, strikkefestivalen Knitwork i København. Fra kl. 11-13 vil han holde et foredrag etterfulgt av en runde Q&A, så sørg for å sikre deg billetter til dette så du ikke går glipp av en unik mulighet til å både møte og lære masse fra denne talentfulle mannen. I tillegg kan du også møte Jared ved Woolspires stand, der både han og hele Woolspire-teamet vil hjelpe til med å finne fram til akkurat det Brooklyn Tweed garnet som passer deg best. Woolspire standen gjøres om til et eventyrland fylt med Brooklyn Tweed garn, oppskrifter og enkelte bøker. Så kom forbi standen på lørdag og slå av en prat med likesinnede strikkenerder, se og kjenn på de mange deilige garnkvalitetene, og få bøkene og oppskriftene dine signert av Jared Flood.

Brooklyn_Tweed

Merket Brooklyn Tweed er et av de mest etablerte navnene i USA og er både et stort designhus og en garngrossist som spinner og farger sitt eget garn i USA med ull fra amerikansk sau. Du kan lese mer om Jared Flood her. De ulike designerne for Brooklyn Tweed er Norah Gaughan, Gudrun Johnston, Julie Hoover, Veronik Avery, Michele Wang, Olga Buraya-Kefelian, Yoko Hayya og Joji Locatelli for å nevne noen. Hvis du ikke er kjent med de lekre designene deres, anbefaler vi deg å ta en tur innom hjemmesiden. Her er det nok også flere enn et design du kommer til å kjenne igjen – spesielt Levenwick og Halligarth fra Gudrun Johnston blir stadig vekk pinnet på Pinterest.

141116_WP8_IG_previews3

Utover Jared Flood er det naturligvis en masse annet å oppleve på den københavnske strikkefestivalen. Det er et hav av workshops og foredrag med undervisere fra både inn- og utland. Sjekk ut alle de ulike workshopene og foredragene her, eller sjekk ut de ulike standene her. Som alltid er det også lagt opp til noen ekstra morsomme aktiviteter. I år er det duket for maratonstrikking hvor det skal strikkes uavbrutt på ett strikketøy i 24 timer. Les mer om det her.

Festivalen ligger også lett tilgjengelig fra København lufthavn. Fra flyplassen tar du først metroen til Nørreport, herfra trenger du ikke å gå mer enn 5 minutter før du når festivalen, som holder til på Charlotte Aamundsens plass. På veien passerer du også Torvhallerne hvor du kan få i deg en lekker lunsj og smake mat fra alle verdens hjørner.

Sees vi på strikkefestivalen i København?

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Nyttig info

Annonse