Klart du kan! Strikk vinterens beste koseplagg

Gro Vibeke Najem
kommentarer

Skappelstrikk_klart du kan _koselig

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Dette er definitiv riktig bok til den som virkelig elsker det lune og koselige! Jeg er helt i fyr og flamme etter å ha sittet å bladd i den, men det er vel kanskje ikke så rart med tanke på at jeg elsker Alpakka! Ååå ingenting er som å krype godt inn i en pusekattmyk genser, trekke den nedover knærne og bare kjenne den gode varmen … Mmm!

Ny bok fra strikkesuksessen SKAPPELSTRIKK som forteller mer om hva som gir Dorthe og jentene hennes inspirasjon til å skape disse kule og behagelige jakkene og genserne. Her er nye oppskrifter på deilige koseplagg for både barn og voksne i nye herlige garnkvaliteter og farger, samt morsomme ideer til hva du kan gjøre med restegarnet ditt. «Klart du kan», sier Dorthe og viser med denne boka hva som gir henne inspirasjon og hvordan hun utvikler sin skaperglede. Og hun er helt overbevist om at du kan gjøre det samme.

Nettpris: kr 332

Veil. pris kr 379. Du sparer kr 47

Sendes fra i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Button bok

 

Ja, jeg ble så passe tent på ideen at jeg sporenstreks plukket meg ut noen favoritter som før eller siden MÅ på pinnene:

Skappelstrikk_klart du kan _koseplagg

Åååå DE fargene da! Du vet jeg stupte inn i alpakkahylla mi, ja, jeg formelig tømte den for garn! Måtte jo finne noe som kunne ligne …

Skappelstrikk_klart du kan _koseplagg

…. Klarte det forsåvidt også, byttet ut Lime med Oker og kan si meg selv veldig fornøyd!

Skappelstrikk_klart du kan _koseplagg

Genser Nr. 2 som for lengst burde ligget i skapet å ventet på meg ble denne! Mmm kjenner at jeg burde hatt den akkurat nå! Heldigvis er dette gensere som går rimelig kjapt å strikke, og ikke minst er det supre oppskrifter for deg som er ganske ny i strikkefaget! Dette er noe DU også kommer til å klare!

Skappelstrikk_klart du kan _koseplagg

Jeg er ganske stor Fan av Prøvelapper, og det svarer seg så absolutt, ja, enten du bruker originalgarnet, eller noe du finner på. Én maske eller 2 ekstra på 10 cm kan avgjøre om du f.eks. ender opp med noe som ser ut som et telt, eller en genser. :) Fargene i prøvelapp nr 2 ble jo så skjønn så nå har eg gitt meg selv et klekkelig dilemma! Men én ting er sikkert – en ny Skappelgenser er absolutt på sin plass.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker, Strikking

Annonse