Kjøp til nettpris! Strikk i vei – tradisjon og mote

Redaksjonen
kommentarer

Strikk i vei_forside

Innlegget inneholder sponsede lenker.

I denne boken finner du mer enn 40 forskjellige oppskrifter, og omtrent en tredjedel av  disse er til barn. Alle modellene er laget de siste par årene, og av disse er 13 helt nye til  denne boken.

De andre oppskriftene har vært i salg i begrenset omfang, som garnpakker og mønster  gjennom Gerd Auestad sitt eget firma. Den store suksessen har vært traktorgenseren, som nok mange gjenkjenner. Den er stadig like aktuell, du finner den i begynnelsen av boken. Boken har et variert innhold med moderne og tidløse modeller, en kombinasjon av tradisjon og mote. De fleste modellene er enkle å montere da dehar rund sal eller raglanfelling.

Gerd Auestad får ofte tilbakemeldinger fra  strikkere om at de liker hennes oppskrifter, fordi de er lettforståelige og gode å strikke etter. Det er brukt vanlige strikkefastheter som 23 m/10 cm og 27 m/10 cm som gir deg gode muligheter til å velge ditt favorittgarn. Gerd Auestad har i det siste tiåret jobbet full tid som strikkedesigner. I de fleste av årene som designer for Sandnes Garn, og senere som frilanser. De siste par årene har hun jobbet i eget firma med det fargerike garnet Kauni.

Strikk i vei – tradisjon og mote

Gerd Auestad

Nettpris kr 261

(Innbundet)

Veil. pris kr 298

Du sparer kr 37

Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager.Button bok

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker, Strikking

Annonse