Kjappstrikka kosegenser

Redaksjonen
kommentarer

morskosegenser-pia-m-oye-amundsen

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Har du også lyst på en kosegenser som det ikke tar alt for lang tid å lage? Da skal du ta en titt på denne, kalt Mors kosegenser, designet av Pia M. Øye Amundsen.

Genseren strikkes i et mykt og pusete alpakkagarn. Dette kan fort bli en yndlingsgenser til både jobb og fritid. Kombiner den sammen med med kule jeans, eller et sort blyantskjørt. Genseren er fin til damer i alle aldre og finnes i størrelsene (S) M (L). Best av alt så er dette en såpass enkel oppskrift at den ikke tar evigheter å strikke. Vil du strikke den selv?

morskosegenser-pia-m-oye-amundsen (2)Kjøp strikkeoppskrift og garnpakke her

Om designeren

Pia M. Øye Amundsen bor i Trondheim sammen med mann og sønn. Hun har fagbrev innen grafisk design, og et konstant ønske om å være kreativ. Hun finner inspirasjon overalt. Hennes design gjenspeiler hva hun er inspirert av akkurat nå, men hovedtrekkene i hennes estetiske sans er linjer og geometriske former, gjerne i en moderne og litt trendy form. Pia liker å tenke nytt, og å leke med farger. Du finner henne på Instagram aka @guttenogstrikkemor, og se også hennes egen nettside guttenogstrikkemor.no

 


morskosegenser-pia-m-oye-amundsen_3

Flere flotte strikkeoppskrifter fra Pia M. Øye Amundsen finner du HER

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Strikking

Annonse