Kajsas luer – to fine småplagg til minste

Redaksjonen
kommentarer

KAL_Thea Rytter_to luer

Innlegget  inneholder sponsede innlegg.

Disse søte, og litt nostalgiske babyluene er laget av den danske strikkedesignerenThea Rytter, som har strikket dem til sin lille datter Kajsa, og luene har derfor også fått hennes navn. 

Den ene lille kysen – perfekt til kjølige sommerkvelder, lek og når barnet skal ta en liten lur. Den andre er en elefantlue – som skapt til vinterværet i det kalde nord og super til barnehagebruk. Dette er også supre ting å lage til en liten venn.

Felles for begge luene er det vakre bladmønsteret, som rammer inn de små, myke kinnene på et yndig vis, og begge er strikket i Du Store Alpakka Sterk. Luene er middels vanskelige å strikke, så du det er fint om du har øvet deg bittelitt med strikkepinnene, eller at du kanskje får en hjelpende hånd med på laget, til de partiene som er litt mer krevende.

Sterk egner seg godt til bruksplagg til store og små, som til sokker og gensere. Dette 4-trådsgarnet strikkes på pinne 3,5. Garnet finnes både i melerte og ensfargede nyanser i godt avstemte farger. Visste du forresten at  Alpakka er tre ganger varmere enn saueull, og at nyloninnholdet i garnet forsterker det og øker slitestyrken? Her kan du se alle de fine fargene som finnes i Sterk.

 

Har du lyst til å strikke Kajsas luer? Her finner du strikkeoppskrift og originalgarn.

Kajsas Kyse finnes oppskrift på i størrelser (0) 3 (6) 12-18 (24-36) mnd, og Kajsas Elefantlue finnes det oppskrift på i størrelser: (6 mnd) 1-2 (3-4) 5-6+ år.

  • Oppskriften finnes kun på dansk (men det kan vel en god nordmann klare å finne ut av? :)
  • Oppskriften sendes som PDF til din e-postadresse ved bestilling.
  • Hele inntekten av oppskriftsalget går uavkortet tilbake til designeren, så ved å kjøpe originalgarnet samtidig er du med og sponser designerens arbeid.

Her finner du flere strikkeoppskrifter på fine babyluer

Har du sett noe så nydelig som disse babyluene? Disse luene ble opprinnelig laget som rekvisitter til babyfotografering, men de ble snart så etterspurte at oppskriftene måtte komme i salg. Her finner du lenke til hvor strikkeoppskriftene kan kjøpes.

Pixieluer-640x360

… Og her får du er gratis hekle – strikkeoppskrifter på fem fine babyluer i hvitt.

Her får du oppskrift på fire kjempesøte luer til babyen. Tre av dem er strikket, den ene er heklet. Alle er de ganske enkle og raske å lage.

91028_babymössor_toppskylt

 

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse