Hjemmelaget pynt til dåp, bryllup, bursdag og konfirmasjon

Syskrinet
kommentarer
Hjemmelaget pynt

Dåp, bryllup, konfirmasjon eller bursdag – Det er alltid et lite dilemma om hvordan man skal pynte, og hvor man får kjøpt den pynten man vil ha. Men man kan jo like godt lage den selv, for med hjemmelaget pynt kan man sette et personlig preg over det hele. Alt du trenger er silkepapir, sytråd og en saks!

1. Først trenger du silkepapir i den ønskede fargen (kan godt blande flere farger også), sytråd og saks.
2. Så tar du 8 ark og bretter de sammen som en vifte som vist på bilde nr 2.
3. Når du er ferdig med brettingen finner du midten og knyter fast tråden der. Noen foretrekker å bruke blomstertråd i og med at den er stivere. Men personlig liker jeg hyssingen bedre. Litt lettere å jobbe med.
4. Når du da er ferdig klipper du til endene. Her kan du velge om du vill ha spisse eller runde ender. Skal du lage flere så kan det jo være fint å kombinere begge?
5 – 6. Så starter den morsomme delen. Nå skal vi ta å brette ut og dra i silkepapiret. Her er det om å ha nok tålmodighet, for dette tar litt tid, og silkepapiret tåler jo ikke all verden. Men, resultatet blir jo ganske fint da!
Hjemmelaget pynt
Sånn ser en dusk ut når den er ferdig. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan fargekombinsajoner man vil ha, og hvilke størrelser som en ønskelig. Jeg gikk for blå på alle sammen ettersom det var til dåpen hans Felix, men ble ganske fornøyd med resultatet, og syns det tok seg bra ut med de forskjellige størrelsene!
Hjemmelaget pynt
SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Hobby