Helt topp! Strikket og heklet til sommerfest

Redaksjonen
kommentarer

topp-31206-dale-garn-garnpakke

Har du lyst til å lage noe fint til deg selv, som du rekker å bli ferdig med i løpet av kort tid? Disse flotte toppene er dessuten perfekte til sommerfest, og kanskje ekstra lekre når vi har fått litt brunfarge. 

Fint til fest! Toppen øverst er en lettstrikket topp som passer flott til fest i lune sommertider. Den er forholdsvis enkel å strikke, så denne kan relativt ferske strikkere også tørre å sette i gang. Oppskriften finnes i str. XS, S, M, L og XL. Toppen strikkes i Terne fra Dale garn, og selges som pakke med strikkeoppskrift og garn til en rimelig penge.

topp-29709-dale-garn-garnpakke

Superenkel og klassisk! Denne kan i grunnen brukes både til jobb og til fest. Den er strikket i Lille Lerke er en tynnere, men slitesterk utgave av Lerke fra Dale Garn. Det består av en eksklusiv blanding av 53% varm merino og 47% myk, egyptisk bomull. Lille Lerke er et utrolig mykt garn, og egner seg spesielt godt til helårsklær til barn og baby, og lekre, behagelige sommertopper. Det anvendelige garnet finnes i 28 flotte farger. Strikkeoppskrift og garn selges som pakkeløsning. 

heklet-topp-29607-dale-garn-garnpakke

En heklet herlighet! Superlekker, heklet topp i Vipe fra Dale garn. Dette garnet finnes i en mengde nydelige farger, så liker du ikke den på bildet er det nok av andre å velge i. Hekleoppskriften finnes i str.  (S) M (L) XL og den selges sammen med garnet som en prisgunstig pakkeløsning. 

topp-29608-dale-garn-garnpakke

En hvit topp er alltid lekkert! Men vil du strikke den i andre farger, så er havskummønsteret like vakkert uansett. Dale Garn Vipe er et mykt høykvalitetsgarn i 100 % mercerisert egyptisk bomull. Det vakre og glansfulle bomullsgarnet er perfekt til lette og luftige vår- og sommerklær til både voksne og barn. Alle typer mønstre, fletter, struktur- og hullmønster kommer tydelig fram i dette delikate bomullsgarnet, og det finnes i 25 vakre farger – både klare og sterke, og duse pasteller. Strikkeoppskriften og garnet selges som pakkeløsning. 

dame-og-jente-topp-med-korte-ermer-og-hekleblomsterEr det ikke så glad ermeløse topper? Da er kanskje denne noe for deg? Den har søte, heklede blomster som omkranser halsåpningen. Strikkeoppskriften finnes i str. XS, S, M, L, XL OG XXL, og den er strikket i garnet Vipe, fra Dale garn. Strikkeoppskriften selges sammen med garnet som pakkeløsning. 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling, Strikking

Annonse