Gaveposer med påskegodt

Wenche Jensen
kommentarer

 

Påskegodt

Påskegodt må ikke alltid være i påskeegg. Det kan også puttes i en flott dekorert gavepose.

Begge posene er pyntet med mønsterark fra Studiolight. Herlige ark i nydelige farger jeg aldri går lei av. Blomstene er fra Prima, og er av eldre årgang jeg hadde på lager. Nå hadde de hengt lenge nok ubrukt ved scrappepulten min, og jeg tenkte at disse kan jeg bruke til mine poser med påskegodt.

 

Motivet er fra Lulu Art Design. Rammen er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1204 Lacey Oval & Flower, det samme med eggene, COL1382 Påskeegg 39991382. Blomstene er av eldre årgang fra Prima. God påske er chipboards fra Wycinanka/ Global Hobby og Kunst.

Påskegodt

I denne posen puttet jeg deilige lakriskuler.

Påskegodt

Neste pose:

IMG_0902

Chipboards fra Wycinanka og Global Hobby og Kunst. Blonde fra Kort og Godt. Enamel stickers fra Marianne Design.

Påskegodt

Påskegodt

Så er posen endelig klar til å fylles med påskegodt! :)

Se flere kortprosjekter og andre hobbyprosjekter på: Din fantasi fra hobby til kunst. Se også wenchejensen.blogspot.no for enda flere fine ideer til kort, tags og scrappe-prosjekter. Se flere kort, og ideer fra Wenche Jensen her på Tusenideer.no

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hobby

Annonse