Fugler – Ny bok fra Arne og Carlos!

Mary-Ann Astrup
kommentarer

Fugler_fargerike og fantasifulle

Denne gangen er det fugleriket som er inspirasjonen for Arne og Carlos, og den har de hentet både på hjemmebane på Tonsåsen, og på sine mange reiser i utlandet. Hver fugl i denne boken har sin helt spesielle personlighet. 

 

Fra hagen på Tonsåsen kommer den karakteristiske dompapen, kjøttmeisen, linerla, og andre flotte fugler. Du får fugler strikket med utgangspunkt i norske tradisjonsmønstre, både med og uten topplue og skjerf. Noen av fuglene strikker man med mønster, andre har blitt dekorert med maskesting, paljetter og fjær. Fargerike og sjeldne fugler fra paradis, gjort med Arne & Carlos’ karakteriske design, er også med. Her kan man boltre seg i ulike kvaliteter av garn, fra ull og bomull til broderigarn.

For å lage disse prosjektene kan du godt bruke restegarn og annet du måtte ha tatt vare på av bånd, knapper og stoffrester, perler eller fjær. Det er du selv som bestemmer hvilken fantasifugler du vil lage, og fuglene kan du bruke som pynt hele året, eller du kan lage dem i farger som passer til påske eller jul. Boken har gode beskrivelser, enkle diagrammer og trinn for trinn-bilder. Skal du ha ferdig en del av disse til jul er det vel egentlig bare å sette i gang. :)

Fugler (Innbundet)

Fargerike og fantasifulle

Arne Nerjordet og Carlos Zachrison

Nettpris kr 323

Veil. pris kr 369

Du sparer kr 46

Sendes  i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Button bok

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Bøker