Følg Vanjas ekspertråd og få perfekte knappestolper

Mary-Ann Astrup
kommentarer

Knapper og stolper_Vanja

Følger du ekspertrådene fra koftedesigner, Vanja Blix Langsrud, kommer du garantert til å lykkes med å få flotte knappestolper og jevnt plasserte knapphull. Se begge videoene – det er vel verdt den tiden det tar.

Når du endelig er ferdig med å strikke kofta di, og monteringen gjenstår, er det lett å bomme på den siste finishen. Vi er vel flere som har gått på en smell i læringsprosessen når vi kom så langt? Da er det supert med litt eksperthjelp fra en som virkelig kan det! Se  disse videoene hvor Vanja Blix Langsrud viser deg smarte triks som garantert kommer til nytte.

Vanjas kommentar til denne videoen: Jeg ser stadig bilder av vakkert strikkede kofter. Dessverre har mange av dem fått altfor lange knappestolper. De bulker seg og gjør at forstykkene buer, noe som igjen gjør at kofta trekkes ned midt foran. Det ødelegger helheten. Her er et tips til hva du kan gjøre for at dine langsgående knappestolper skal få riktig lengde.

Og så er det neste trinn …

Hvordan får en begge knappestolpene like lange? Og hvordan plasserer en hullene på stolpen slik at de blir jevnt fordelt?

I denne videoen viser Vanja deg hvordan du kan regne ut dette:

Se også dette innlegget:

Klippe i kofta uten forsøm?

Alle som skal montere kofter for første gang kjenner seg litt nervøse. Tenk alle arbeidstimene som ligger bak, og tenk om du ødelegger alt? Kjenner du deg igjen? Denne videoen beroliget meg i imidlertig godt ned. For her forklares det nemlig at du rett og slett kan klippe rett i strikketøyet, uten at det rakner, bare du har strikket med 100% ull.

Klippe i kofta _Vanja


Vil du ukentlig få gode tilbud på garn og oppskrifter fra skandinaviske designere, samt mange gode tips og råd? Meld deg på dette nyhetsbrevet

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Strikking