Fargeglede – stofftrykk og tekstilmaling

Redaksjonen
kommentarer

Fargeglede_Ingvild Wærhaug

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Med utgangspunkt i vanlige, hvite klær, kan du lage din personlige stil på 1-2-3! I Fargeglede finner du er klær og tilbehør til hverdags og fest, til yogatrening og fritid.

Ingvild lærer deg å male, trykke og farge på stoff. Hva med et par tøffe grafittijeans til ferien eller håndmalte satengsko til festen? Teknikkene er mange, men enkle. Dette er noe alle kan klare.

Button bok _fargegledeNettpris kr 297

Veil. pris kr 339 – Du sparer kr 42

Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager

Man trenger altså ikke å kunne sy for å lage personlige plagg, siden boken tar utgangspunkt

i hvite klær og som du kjøper eller har fra før. Det er fargemetodene og teknikkene som omskaper plaggene til noe helt eget. Når Ingvild setter i gang med stor kreativitet og masse kunnskap om farger og metoder for å gi tekstilene personlighet, gjennomgår plaggene en radikal forandring og blir alt annet enn fargeløse.

Boken er delt inn i fire kapitler:

Hverdagspalett

Jeans og fritidsklær (og sko) i en palett med blått, lilla og turkis. Grafittijeans og malte sneakers, tøffe topper og skjørt.

Pusterom

Yoga- og fritidstøy i rosa, fersken og orange. Tenk å stille opp på yogatimen med egendesignet

antrekk! En silkekjole og lang jerseykjole er med som “after yoga-antrekk”.

La sola gjøre jobben

Blått og hvitt med en enkel og spennende teknikk, som nesten er litt magisk. Opprinnelig kommer den fra fotografiets tidlige dager og het den gangen cyantopi. En vakker blåfarge utvikler seg med uv-strålene fra sola og gir deg mulighet til å skape fantastiske avtrykk av fjær, blomster o.l.

Festfin i dype nyanser

Lag partyantrekket selv på 1-2-3. Her er dype farger, svart og sølv brukt på vesker, fløyelskjoler og silkeskjerf. Og hva med et par håndmalte satengsko til festen?

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker, Hobby

Annonse