Er du en kløpper på flettestrikk? Meld deg på Strikke 2016!

Redaksjonen
kommentarer
BeFunky Collage
Foto og design pledd. Gudrun Østhassel, Foto strikker: Lasse Åbom, Foto jakke: Eivind Røhne og design: Linda Marveng. Foto: puff og puter: Bergere de France

Er du en dyktig hobbystrikker som lager unike plagg? Elsker du flettestrikk eller en annen spennende teknikk? Meld deg på Strikke 2016!

Har du lyst til å stille ut dine arbeider i lag med noen av landets beste strikkere? Ta bilder av arbeidene dine og send inn til Strikke 2016, før 1. august.

Strikke 2016 søker dyktige strikkeglade i følgende kategorier:

Sokker, votter & tøfler • Lua vår • Redesign • Kofter • Tepper • Unike teknikker • Ekstremstrikk • Strikk til hjemmet • Poncho, sjal & skjerf • Vesker & bager • Genseren vår • Baby & barn • Høst 2016, Ny design • Marius for alle • Norgesgenseren

Lik Kreativekvinnerhadeland på Facebook og følg med på hva som skjer!

Strikke 2016.jpg

Mange av landets dyktigste designere kommer. Blant annet  stiller «flettestrikk-dronningen», med sine vakre og unike arbeider. Her kan du lese mer om Linda og se bilder av enda flere flotte arbeider i fra hennes hånd.

Linda Marveng design

Hva er strikke 2016?

Den 3. september åpner Hadeland Glassverks nye galleri. Dette ligger i det gamle og unike rålageret på Hadeland Glassverk. Utover festivalhelgen som starter den 3. september varer utstillingen til 30. oktober, og det blir massevis av aktiviteter knyttet til håndarbeid i hele september. Festivalen er ikke bare en festival, for den 3. september åpner også en utstilling som varer til den 30. oktober. Hvis du ønsker å delta i konkurransen om å bli valgt ut som en av festivalens utstillere, må du altså huske å sende inn bilder av dine arbeider og melde deg på før 1. august.

banner_park

Hadeland glassverk og festivalen STRIKKE 2016 søker arbeider som er vakre, unike, eller som er laget av en person med en historie å fortelle. Enten du sverger til tradisjonsstrikk, skulpturell ekstremstrikk, redesign eller liker å eksperimentere med ulike materialer når du strikker, så er du som er en dyktig hobbystrikker velkommen til å delta i konkurransen om å være med som utstiller på STRIKKE 2016. Strikkere fra hele landet inviteres til å stille ut sine flotteste arbeider i lag med noen av landets beste strikkedesignere.

Kan hvem som helst stille ut på Strikke 2016­?

Hvem som helst kan melde seg på, men det er kun de beste bidragene som blir utstilt og som får tilbud om å selge arbeidene sine.  Vil du være med i konkurransen om å få være med som utstiller må du sende inn bilder av arbeidene dine innen den 1. august. En jury vil velge ut de arbeidene som får delta på selve utstillingen. Påmeldingene har allerede begynt å strømme inn, så ikke nøl med å melde deg på!  Dette er en unik sjanse du som er en dyktig hobbystrikker ikke bør gå glipp av! Tenk hvor morsomt det kunne være å få stille ut sine egne arbeider i en hel måned, og attpåtil ha sjansen til å vinne et gavekort på kr 20.000!

De utvalgte hobbystrikkerne får stille ut og selge sine arbeider sammen med noen av Norges beste strikkere. 3 vinnere kåres på åpningen. Premie er 3 gavekort á 20.000

Siste frist for søknad om deltakelse er 1. august.

A: Sett inn den kategori du ønsker å delta i

B: Sett inn antall arbeider du ønsker å ha med

C: Vedlegg et eller flere foto av alle arbeidene. Oppgi ev. utsalgspris hvis du ev. vil selge arbeidene (galleriets andel er 30%). NB! Du kan også delta i konkurransen om å være med som utstiller. selv om du ikke ønsker å selge arbeidene dine.

Meld deg på button 2

Du vil motta bekreftelse om du er en av de utvalgte deltakerne innen fredag 19. august. NB! Mange vil også ha mulighet til kunne selge sine produkter i Strikkekafeen! 

Følg også med på Facebook: Kreativevinner@hadelandglassverk og Instagram: kreativekvinner. Del gjerne bilder av dine egne strikkearbeider og merk #strikke2016 #kreativekvinner

Kakebilde
Foto: via The cake blog/Pinterest

Er du glad i å bake? Da kan også delta i en kakekonkurranse!

Har du Norges beste kakeoppskrift?

I forbindelse med festivalen arrangerer Hadeland Glassverk også en stor kakekonkurranse. 

3. september kåres også vinner av konkurransen Norges beste kakeoppskrift 2016. Premie er gavekort kr 10 000, og vinnerkaken vil bli produsert og solgt på Hadeland Glassverk. Så er du også bakeglad er det bare å sende inn bilde med oppskrift.

Meld deg på button 2

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse