Er du en dyktig hobbystrikker? Med deg på STRIKKE 2016

Redaksjonen
kommentarer
Hadeland collage 2
Foto: Jane Bjørgesæter, Gudrun Østhassel, Lasse Åbom , Ohhio og Hadelands glassverk

Er du en dyktig hobbystrikker? Meld deg på Strikke 2016!

På Hadeland Glassverk får du en unik mulighet til å stille ut arbeidene dine sammen med noen av landets beste strikkedesignere på det som tegner til å bli landets flotteste strikkefestival. Festivalen og utstillingen starter den 3. september, men husk å melde deg på før 1. august, hvis du har ønske om å delta som utstiller. 


Hadeland glassverk og festivalen STRIKKE 2016 søker arbeider som er vakre, unike, eller som er laget av en person med en historie å fortelle. Enten du sverger til tradisjonsstrikk, skulpturell ekstremstrikk, redesign eller liker å eksperimentere med ulike materialer når du strikker, så er du som er en dyktig hobbystrikker velkommen til å delta i konkurransen om å være med som utstiller på STRIKKE 2016. kvinner fra hele landet inviteres til å stille ut sine flotteste strikke arbeider i lag med noen av landets beste strikkedesignere.

Hva er Strikke 2016?

Den 3. september åpner Hadeland Glassverks nye galleri. Dette ligger i det gamle og unike rålageret på Hadeland Glassverk. Utover festivalhelgen som starter den 3. september varer utstillingen til 30. oktober, og det blir massevis av aktiviteter knyttet til håndarbeid i hele september.

Kan hvem som helst stille ut på Strikke 2016­?

Hvem som helst kan melde seg på, men det er kun de beste bidragene som blir utstilt og som får tilbud om å selge arbeidene sine.  Vil du være med i konkurransen om å få være med som utstiller må du sende inn bilder av arbeidene dine innen den 1. august. En jury vil velge ut de arbeidene som får delta på selve utstillingen. Påmeldingene har allerede begynt å strømme inn, så ikke nøl med å melde deg på!  Dette er en unik sjanse du som er en dyktig hobbystrikker ikke bør gå glipp av! Tenk hvor morsomt det kunne være å få stille ut sine egne arbeider i en hel måned, og attpåtil ha sjansen til å vinne et gavekort på kr 20.000!

banner_park

De utvalgte hobbystrikkerne får stille ut og selge sine arbeider sammen med noen av Norges beste strikkere. 3 vinnere kåres på åpningen. Premie er 3 gavekort á 20.000.

De ulike kategoriene det søkes etter er: 

  • Tilbehør (eks. sokker, votter eller tøfler, lua vår, sjal og skjerf, vesker & bager
  • Redesign (eks. har du laget noe morsomt eller flott av et gammelt strikkeplagg eller gjenbrukt garnet fra en genser til å lage noe helt nytt?)
  • Klær (kofter, genseren vår, poncho, Norgesgenseren, Marius for alle)
  • Strikk til hjemmet (tepper, puter, pledd, o.a.)
  • Unike teknikker
  • Ekstremstrikk (eks. kjempestrikk eller skulpturell strikk)
  • Baby & barnestrikk
  • Høst 2016 – nytt design

Siste frist for søknad om deltakelse er 1. august.

A: Sett inn den kategori du ønsker å delta i

B: Sett inn antall arbeider du ønsker å ha med

C: Vedlegg et eller flere foto av alle arbeidene. Oppgi ev. utsalgspris hvis du ev. vil selge arbeidene (galleriets andel er 30%). NB! Du kan også delta i konkurransen om å være med som utstiller. selv om du ikke ønsker å selge arbeidene dine.

Meld deg på button 2

Du vil motta bekreftelse om du er en av de utvalgte deltakerne innen fredag 19. august. NB! Mange vil også ha mulighet til kunne selge sine produkter i Strikkekafeen! 

Få jevnlige oppdatering av festivalprogram på: www.hadeland-glassverk.no

Følg også med på Facebook: Kreative Kvinner og Instagram: kreativekvinner 

Del gjerne bilder av dine egne strikkearbeider og merk #strikke2016 #kreativekvinner

INVITASJON_UTSTILLING-STRIKKE_A4Har du Norges beste kakeoppskrift?

I forbindelse med festivalen arrangerer Hadeland Glassverk også en stor kakekonkurranse. 

3. september kåres også vinner av konkurransen Norges beste kakeoppskrift 2016. Premie er gavekort kr 10 000, og vinnerkaken vil bli produsert og solgt på Hadeland Glassverk. Så er du også bakeglad er det bare å sende inn bilde med oppskrift.

Meld deg på button 2


Spennende opplevelser for store og små på Hadeland Glassverk – året rundt!Hadeland collage

Hadeland glassverk ligger kun én time fra Oslo, i idylliske omgivelser ved sørenden av Randsfjorden. Glassverket er åpent hver dag hele året, og de har et variert aktivitetstilbud. Du få prøve å blåse glass, oppleve tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design. Hadeland Glassverk har åpent hele uken, også lørdager og søndager. Perfekt for en utflukt med familien i sommer!

Se film fra Hadeland glassverk her!

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse