Endelig er den her! Strikk den stilige Aino-genseren

Redaksjonen
kommentarer

Aino strikkekit 3

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Denne har vi ventet på! Garnpakken til Aino-genseren er endelig til salg i Woolspire-shoppen! Thea Rytters fantastiske oppskrift er strikket i det skjønneste garn fra Du Store Alpakka, og passer perfekt til de kaldere dagene som ikke er så veldig langt unna. 

Aino-genseren er strikket i Du Store Alpakka Hexa som er et supermykt, tykt og smidig garn som gir lette og luftige plagg. Garnet er kabelspunnet av den fineste alpakka, og du kan gjerne bruke tykke pinner, for eksempel 6 – 8, alt etter hvor løst eller fast du strikker, og hvordan du ønsker at det ferdige resultatet skal være. TIPS: Hexa er svært elastisk og strekker seg når du strikker. Derfor er det ekstra viktig å starte med en strikkeprøve før du setter i gang med store prosjekter. Alle strikker forskjellig, og det gir utslag i det ferdige strikkeplagget.

Genseren på bildene her er strikket i den nydelige fargen 924 Petroleum (garnets løpelengde er 100 m/50 g). Det er brukt rundpinne 7 (80+ cm + en liten rundpinne, hvis du ikke strikker med magic loop). Oppskriften finnes i størrelsene: XXS/XS (S/M) L/XL (XXL/XXXL).

Her kan du kjøpe strikkekit med originalgarn og strikkeoppskrift til Aino-genseren

Kanskje blir denne også å finne under juletreet hos noen i år?

Genseren er tidløs i uttrykket og passer like godt til mor som til datter.

Aino genser

 

Flotte detaljer som en forseggjort, litt høy båthals og den feminine fasongen supplerer det vakre mønsteret helt perfekt.

Aino strikkekit 2

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse