Elliots sparkebukse – en fin oppskrift for nybegynnere

Mary-Ann Astrup
kommentarer

elliots-sparkebukse-johanne-dohlie-saltnes

Innlegget inneholder sponsede lenker. 

Elliots sparkebukse ganske så rask og relativt enkel å strikke, selv om du ikke skulle være en trenet strikker på forhånd. 

Har du nylig fått en baby, eller kanskje kjenner du en som venter en, og har lyst til å strikke noe til den nye verdensborgeren? Hvis du ikke er en veldig trenet strikker er en slik enkel sparkebukse et relativt overkommelig prosjekt. Fargene kan du variere som du vil, enten du vil strikke den i duse «babyfarger», eller alle regnbuens. :) Men velg et garn i god kvalitet, så blir du også mer fornøyd med resultatet.

elliots-sparkebukse-johanne-dohlie-saltnes (4)

Elliots sparkebukse er designet av Johanne Døhlie Saltnes. Den er strikket i Dale Lerke, og et mykt og behagelig garn som egner seg godt til de fleste strikke- og hekleprosjekter, alt av babyklær, og mye, mye mer. Klær strikket i Dale Lerke kan maskinvaskes på 30 grader. Garnet er spunnet i en eksklusiv blanding av 52% merinoull og 48% egyptisk bomull – en blanding som gjør det til et silkemykt og samtidig svært slitesterkt garn.

Kombinasjonen av lun merinoull og luftig bomull gjør Lerke til et perfekt helårsgarn, som passer like godt sommer som vinter. Det er dessuten et godt alternativ til ren ull, da det er lettere enn de fleste ullgarn. Dale Lerke kommer i flere flotte farger – fra friske varianter, til mer dempede og naturlige nyanser.

Her kan du kjøpe strikkeoppskrift og garnpakke til Elliots sparkebukse

 

elliots-sparkebukse-johanne-dohlie-saltnes (5)


Se også denne enkle krabbebuksen som det finnes garnpakke til i nettbutikken. krabbebukse-johanne-dohlie-saltnes

Har du lyst på ukentlig inspirasjon, tips og gode tilbud på garn og oppskrifter? Meld deg på dette nyhetsbrevet. 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Oppskrifter, Strikking

Annonse