Drømmeferie for strikkenerder! Strikke, spise, nyte og oppleve – kan det bli bedre?

Tove Fevang
kommentarer
DSC_0051_drømmeferie
Foto: Matti Bernitz.

Drar du på strikkeferie til Romsdal så får du i tillegg til vill og vakker natur, ren luft, rent miljø, besøke gård med sauer, kjenne lukten av ren norsk ull, og se garn bli produsert.

Du får også besøke Rauma Ullvarefabrikks fabrikkutsalg, masse  inspirasjon til nye strikkeprosjekter, eller ro til å  fullføre prosjekter. Og sist, men ikke minst anledning til å snakke med likesinnede.

Drømmeferie for strikkenerder

Toril Bakke er selv en lidenskapelig strikker. Hun drømte om å gjøre noe nytt. Hun ville gi strikkeglade damer og menn en unik opplevelse. Valget falt på Romsdal med god mat, naturen rundt og ikke minst et sted for strikkeglade damer og menn i alle aldre en plass hvor en kunne dra til med mer garn og pinner i kofferten enn klær. Etter selv å ha vært på strikkeferie i Toscana i fjor høst, tenkte hun dette kan vi gjøre i Norge også. Toril er fra vakre Romsdal og har jobbet de siste 14 årene som markedskoordinator hos Rauma Ullvarefabrikk, så det måtte jo bli der.

IMG_5048
Foto: Matti Bernitz.

elsker_strikke

All inclusive for strikkere

Nå har Torill startet strikkeferie.no  og nærmere «All-inklusive» kommer du ikke med strikketøyet i hendene. Hun har tenkt på alt en strikker kan tenke seg og kanskje ikke så rart når hun er en lidenskapelig strikker selv.

Alle deltagere hentes på Åndalsnes Skysstasjon og fraktes til Hotel Aak for innsjekk og bevertning. Full pensjon med frakting til diverse opplevelser er inkludert. Her skal det både arrangeres strikkeferie varer en hel uke og også helgeferie.

Workshopene skal være i en gammel, restaurert skolestue fra 1827 på Bakke gård. Og med den utsikten fra skolestua, som dere ser under, kan det jo også hende at hendene faller i ro med strikkepinnene i.

Les mer om strikkeferie.no 

DSC02419
Foto: Torill Bakke.

Det er lov å drømme seg bort

 Enn så lenge blir det strikketøy her hjemme i Asker,  hilsen Tove

 

Tove-4599-1920x1200_72
Foto: Geir Arnesen

Tove Fevang er utdannet innenfor tekstil, broderi og design. Hun jobber med håndarbeid til daglig som designer, forfatter og frilansjournalist. Gjennom de siste 16 årene har hun skrevet 16 forskjellige håndarbeidsbøker, i tillegg til at hun har skrevet fast for Quiltemagasinet siden det startet for snart 14 år siden, og hatt ansvar for deres ABC sider de siste 10 årene. Hun leverer også artikler og håndarbeidsstoff til ulike ukeblader og magasiner. Du kan lese mer om Toves prosjekter  på: tovefevang.no

Du kan også følge Tove Fevang på: Facebook.com/tove.fevang

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse