Det er tid for å strikke ORANSJE SKJERF!

Redaksjonen
kommentarer

193-01_Oransjeskjerf_nøstebilde_1

Oransje skjerf-aksjonen sparkes i gang med strikk-off den 1. september, og i år som i fjor har vi som blogger på Tusenideer.no blitt spurt om å være med som ambassadører. Det er vi selvsagt – og vi gleder oss! Bli med du og, så slår vi kanskje fjorårets rekord på 15.000 oransje skjerf. 

Frem i mot 1. november – ÅRETS VARMESTE DAG – hvor de oransje skjerfene blir delt ut, vil vi også dele noen oppskrifter med dere som følger oss. Vi vil også skrive litt om hvorfor vi håper at flest mulig vil bli med på årets aksjon, og hvorfor det er viktig at flest mulig engasjerer seg i denne aksjonen som har som hovedmål å skape et varmere samfunn. I fjor ble det innlevert over 15.000 skjerf til Kirkens Bymisjons kontorer over hele landet. Skal vi ikke slå den rekorden i år da dere? 

Her kan du lese hva vi skrev om aksjonen i fjor.

ORANSJE SKJERF-AKSJONEN HAR FÅTT SITT EGET GARN

Har du også lyst til å bidra er det greit å vite at det i år er lansert et helt nytt garn som er spesialdesignet for denne aksjonen. Det nye garnet heter rett og slett #ORANSJESKJERF, og 5 kroner av hvert nøste vi kjøper går til Kirkens Bymisjons arbeid blant de hjemløse og vanskeligstilte.

Du kan selvsagt strikke i det oransje garnet du måtte ha, og vise din støtte på den måten, men vil du gi et økonomisk bidrag er det dette garnet som gjelder.

#ORANSJESKJERF er et garn er i en nydelig blanding av 65% ull – 35% alpakka (50 g= 75 meter) og strikkefastheten er18 masker = 10 cm på pinne nr. 5. Oppskrift på et enkelt skjerf finnes på banderolens bakside. 

Du finner det i en garnbutikk nær deg, hos Europris, og i mange nettbutikker som selger garn.

Sammen er vi sterke, så husk å dele bilder av skjerfet ditt med oss, på Facebook og Instagram. Bruk gjerne emneknaggene:  #oransjeskjerf #etvarmeresamfunn #kirkensbymisjon  #sammenervisterke

Se den fine videoen fra 1. november – ÅRETS VARMESTE DAG 2016:

 

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Garn, Strikking

Annonse