Designerportrett – Knitting Inna

Mary-Ann Astrup
kommentarer
Gudrunkjole og gensere _Knitting Inna
Gudrun gensere og kjole. Foto: Knitting Inna

Innlegget inneholder sponsede lenker

Har du ikke hørt om Knitting Inna? Da må du titte nærmere på dette!  

Ingunn Myklebust er en dedikert strikker i fra Ålesund, og hun skriver på sin egen side, som selvsagt heter Knitting Inna, at hennes største lidenskap her i livet er å designe og strikke luer, skjerf og gensere.

Ingunn har stort fokus på å gjøre oppskriftene sine enkle og forståelige, slik at alle skal kunne strikke dem, og firmaet Knitting Inna ble startet opp for ca. 1 år siden. Hun har en egen nettbutikk som hun driver hun sammen med sin eldste sønn Stian. Han tar seg av det administrative mens mor strikker og designer. Hennes design er enkle og klassiske og hun har en visjon om å lage oppskriftene så “lette” at alle skal kunne klare å strikke de. Knitting Inna er også en av de mange frittstående designerne du finner oppskrifter fra, hos Woolspire, og under kan du se et lite utvalg av disse. Alle oppskrifter er oversatt til engelsk og selges i ett, altså på begge språk i en og samme oppskrift.

For meg er det enkelt – strikk eller dø…av kjedsomhet! 🙂
Knitting Inna

Hos Woolspire finner du forresten også det garnet, og de pinnene du trenger for å strikke disse lekre plaggene. Vi syns selv at hennes Gudrun-serie med gensere og kjoler er helt vidunderlig, både når det gjelder farger og mønstre. Hvem har vel ikke lyst til å kle opp sine egne små, eller barnebarn og tantebarn i slike lekre kreasjoner? Det begynner umiddelbart å klø i fingrene!

Gudrungenser 1_Knitting Inna
Gudrungenser i lyseblått. Foto: Knitting Inna

PERFEKT TIL SKOLE – OG BARNEHAGE: Serien med Gudrungensere og kjoler er strikket i den nydelige garnkvaliteten Alpakka Wool, fra Du Store Alpakka. Den finnes i mange lekre farger, så skulle du få lyst til å bytte til andre farge selv, så skulle det være en smal sak å finne en farge du liker. Disse plaggene er helt perfekte til høsten og vinteren, og de kan også for en periode være fine uteplagg for barna, og spesielt de som ikke er så glade i å ha jakke på. Vi kjenner vel alle noen slike?  Legg også merke til den smarte, lille rullekragen – ikke bare er den enkel å strikke, den er også ganske behagelig for barnet når genseren eller kjolen skal over hodet, og god å ha rundt halsen.

 

En skjønn trio! Foto: Knitting Inna

Kanskje skal det også være en søt, liten lue til? 

gudrungenser-Lue-knitting-inna
Man kan også strikke en søt tilhørende lue. Foto: Knitting Inna

Vil du kjøpe oppskriftene?

Både kjolen og genseren finnes det oppskrift til i størrelser fra 1- 10 årKjolen kan du kjøpe oppskrift til her, og genseren og lua finner du oppskrift til her.

Gudrunkjole - Knitting Inna
Gudrungenkjole. Foto: Knitting Inna

Søtere går det vel knapt an å bli! :)

Gudrunjkjole
Ai, så mange flotte farger! Foto: Knitting Inna

Her kan du se enda flere flotte oppskriften fra Knitting Inna


Er du også en frittstående designer eller dyktig hobbystrikker?

Ønsker du også en god kanal for salg av dine oppskrifter, og beholde hele inntekten av oppskriftssalget selv? Ta kontakt med Diana hos Woolspire, så guider hun deg til hvordan du også kan bli en av Woolspires uavhengige designere.

Send e-post til: diana@woolspire.com eller ring: +45 26781059

 

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Strikking