Boktips! Strikk med perler

Mary-Ann Astrup
kommentarer

9788202521370_strikk med perler

Lær deg en helt ny og enkel metode for å strikke og hekle med perler – uten å tre dem på garnet først. 

I julen har jeg kost meg med Strikk mer perler som jeg fikk i gave. Her var det mye lekkert å lage, og med perler blir alt litt mer stas, men for all del – her er det ting du kan gå med både til hverdag og fest, og ikke bare til vinterbruk, men noe for hele året. Jeg har selv begynt på en litt rocka, sort hals med blank glidelås som jeg fant på side 43 i boken. :)

Strikk med perler er full av praktisk og fint tilbehør til både unge og godt voksne damer. Her er bl.a. votter, luer, pannebånd, pulsvarmere, vesker, halser og skjerf – strikket i både tynt og tykt garn, og med små og store perler. Oppskriftene har varierende vanskelighetsgrad, så boken passer både for ferskinger og drevne strikkere.

Har du strikket litt med perler før, så høres det kanskje litt merkelig ut at det skal gå an å strikke med perler, uten å tre dem på tråden først. Men i denne boken avslører forfatterne, Liv Asplund og Jane Asprusten hemmeligheten bak denne smarte metoden. Det er nemlig mulig å tre perlene på maskene mens du strikker. Vil du se hvordan kan du kjøpe boken til nettpris her.

 

Nettpris kr 306

Veil. pris kr 349
Du sparer kr 43
Button bok_Strikk med perler
Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker

Annonse