Boktips! Den store guttestrikkeboka

Redaksjonen
kommentarer
den_store_guttestrikkeboken_forside_mindre
Innlegget inneholder sponsede lenker.

Forfatter og guttemamma Charlott Pettersen lette etter strikkeoppskrifter til en aktiv og moderne gutt. I skuffen til bestemor fant hun det hun søkte.

Mønstrene har fått en moderne vri på fargevalget, og det er brukt naturlige garn som alpakka-, merino- og ren ull. I tillegg har hun designet helt nye strikkeklær til bruk ved alle anledninger for gutter i alderen 0 til 8 år. «Den store guttestrikkeboka» er en strikkebok som henvender seg til de som vil strikke til små gutter, og som har sett seg lei på det dårlige utvalget av klær til små herremenn.


KJØP BOKEN HER!

Den store guttestrikkeboka

Nettpris: 349

Utgivelsesår 2013

Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager.


Boken er skrevet av guttemamma Charlott Pettersen.Vinteren 2010 ventet hun sitt første barn, en gutt var på vei og hun lette etter fint, nøytralt tøy som kunne brukes til mye. Klær med sjel og kvalitet som helst skulle kunne brukes på nytt og på nytt. Men skuffelsen var stor. Hun fant ikke det hun var ute etter og kunne ikke begripe hvorfor utvalget av gutteklær var markant mindre enn utvalget til jentene i kjedene hun handlet i. Hvorfor skulle det være slik at jenteklær skulle være søte og mens gutteklærne tøffe og kule?

Da begynte hun å lete i skuffene til  bestemoren og fant hun det hun var ute etter : Gamle, stilige oppskrifter på barneklær til gutter. Hun  oppdaterte mønstrene, ga en moderne vri på fargevalget og satte inn dagens naturlige garn som alpakka, merino- og ren ull.

Charlott Pettersen er journalist og tidligere moteansvarlig i Dagbladet. I dag driver hun v Norges mest leste barneklærblogger. charlottpettersen.no

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker

Annonse