Boktips! Hekling til småfolk – søte kosedyr, uroer og rangler

Redaksjonen
kommentarer

Hekling til småfolk

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Dette er boken for som er full av skapertrang og kreativitet. Med hekleskole, grunnteknikker og enkle trinn for trinn-forklaringer kan alle få til å hekle disse utrolig søte kosedyrene. 

Hekling til småfolk inneholder 25 fargeglade, søte og morsomme oppskrifter på kosedyr, uroer og rangler som skaper glede både for den som hekler og for de heldige små mottakerne. Vi tipper at du vil kose deg med denne boken, og bli inspirert til å finne frem heklenålet og fargerikt garn, enten du aldri har heklet før, eller er en erfaren hekleentusiast.

Kosedyr som dette kalles Amigurumi, og dette er det japanske ordet for heklede og strikkede leker. En amigurumi forestiller ofte dyr, men kan også være en menneskelig figur, en matrett eller et andre ting. Den klassiske amigurumien har et uproporsjonalt stort hode, store runde øyne og liten kropp, lik det japanske idealet «kawaii». Det finnes likevel ingen gitte grenser for hvordan en amigurumi skal se ut. I Japan ble amigurumi populært på 1980-tallet, og i de senere årene har det også blitt svært populært i Norge.


KJØP BOKEN HER – nettpris kr 249

Hekling til småfolk (Innbundet)

Vibeke Fantoft Magnesen

Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager.

 

JT_modell_00 - Hekling til småfolk
Foto: Jorunn Tharaldsen

Denne boken er flott som gave til alle som elsker å hekle, eller har lyst til å lære det.


Alle kan få det til!

Forfatter Vibeke Fantoft Magnesen har lenge samlet hekleoppskrifter. Men det var først for et år siden at hun begynte å samle oppskriftene til en heklebok. Hun bedyrer at man ikke trenger noen forhåndskunnskaper for å gyve løs på oppskriftene i boka hennes.

– Boken er for deg som er full av skapertrang og kreativitet, enten du aldri har heklet før eller er en erfaren hekle-entusiast. Boken inneholder hekleskole, grunnteknikker og enkle trinn-for –trinn forklaringer, slik at alle kan få det til, sier Vibeke.

Gleden ved å gi noe man har laget selv

Det er en økende trend å lage de gavene man skal gi bort selv. Folk ønsker å sette sitt personlige preg på gavene, og ha fokus på det som er ekte. I Hekling til småfolk finner du rikelig med oppskrifter på fine ting du kan lage og gi bort som gave, og ikke bare til de aller minste, men også som en oppmuntring eller humoristisk gave til en god venn. Det finnes også variasjonsmuligheter og dyrene kan f.eks. bli både gaver, koseklut eller et humoristisk trofé på veggen.

JT_gruppe_05 - hekling til småfolk
Foto: Jorunn Tharaldsen

I boken møter du denne herlige gjengen!

  • Elgen Einar er en blid elg, men også litt av en viktigper
  • Hunden Herman, den mest omsorgsfulle og empatiske i gjengen
  • Katten Kornelia, som er opptatt av at ingen skal vite hvor gammel hun er
  • Apen Anton, en kreativ og aktiv sjel med mange ville ideer
  • Elefanten Elling, en sjenert fyr som ikke sier så mye, men drømmer om å bli sirkuselefant
  • Grisen Gerd, en gris med kronisk godt humør som løser alle utfordringer med et smil
  • Bjørnen Bjarne og Pandaen Petra, gjengens kjærestepar
  • Tigeren Tim, en tidligere rapper som er den mest høyrøsede i gjengen
  • Kaninen Kanutte, den yngste og mest sårbare i vennegjengen
Hekling til småfolk
Foto: Jorunn Tharaldsen

Boken er krydret med humoristiske setninger som denne: «De andre i vennegjengen har et veddemål gående om hvor lenge pandaen Petra holder ut med bjørnen Bjarne. Det er bare grisen Gerd som tror at forholdet vil vare livet ut».


Sjekk også disse søte babyranglene!

Rangler er et av de første leketøyene som barn er interessert i, og de stimulerer barnet gjennom syn, lyd og berøring. Noen av ranglene i HeklIng til småfolk er det også treringer i, og disse er god eå bite i når det er tenner på vei,

JT_rangler_01
Foto: Jorunn Tharaldsen

I boken finner du rangler og biteringer som  f. eks. Sjiraff, Løve, Ku, Blomst, Fiskebein, Fisk med trering og i tillegg heklede baller, hjerte og trekuler. Alt dette, eller deler av det kan du også sette sammen til flotte uroer som kan henge over barnets seng

JT_cover_01 - Hekling til småfolk
Foto: Jorunn Tharaldsen

Happy hekling! 

Om forfatteren: Vibeke Fantoft Magnesen er født og oppvokst i Bergen. Hun er gidt og har ett barn. Hun er utdammet sykepleier, og har alltid vært lidenskapelig opptatt av kunst og kreativt håndverk. HeklIng til småfolk er hennes første bokutgivelse.

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker, Hekling

Annonse