Boktips! Bystrikk – kjøp boken her – spar kr 43

Redaksjonen
kommentarer

BYSTRIKK_omslag_highres 

 

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Endelig har en av Norges mest populære strikkere samlet sine kjente oppskrifter, blant annet det vakre Gudrunmønsteret. I tillegg finner du helt nye oppskrifter, og felles for dem alle er at de er elegante og trendy.

Bystrikk-14_IngunnOm du trenger en lun genser på kalde vinterdager eller skal pynte deg til sommerfest – i denne boken kan du sannsynligvis fine dine nye favoritter!

Ingunn Myklebust forteller i boken at det kun er få år siden hun ikke visste hva Instagram var, men etter å ha blitt overtalt av sønnen, Stian, som opprettet en Instagamkonto for henne under navnet Knitting Inna, har hun gradvis vunnet flere og flere strikkehjerter, og i skrivende stund har hun nesten 28.000 følgere. Og har du ikke blitt en av dem allerede, bør du snarest sjekke ut @knitting_inna

Fra ikke å vite hva en «hashtag» betyr, til stor strikkesuksess har det gått fort, og nå driver hun nettbutikk med egne strikkeoppskrifter sammen med sønnen. Det deles daglig bilder fra andre strikkere, over hele landet, som har laget hennes kreasjoner. Ja, fra utlandet og. Og det er ikke noe rart, for Ingunns oppskrifter får det kjapt til å klø i strikkefingrene.

Spesielt har Ingunns, Gudrun-mønster bltt populært. Mange barn har nok funnet en myk pakke med Gudrun-genser, jakke eller kjole under  juletreet i år. Og søker du f,eks. opp #gudrungenser eller #gudrunkjole på Instagram, så vil du også kunne se mange ulike fargevarianter av disse, og la deg selv inspirere til å finne dine egne.

Med boken Bystrikk, kan du også la deg spirere av en rekke nye design. Boken inneholder oppskrifter for både voksne og barn, kvinner og menn, og den firbente vennene er heller ikke glemt. :)

Her kan du bestille boken til nettpris. 

Forventes i salg 26.01.2017

Nettpris:kr 306

Veil. pris kr 349. 
Du sparer kr 43
Button bok

Se noen flere smakebiter fra boken:

Bystrikk-14_13Bystrikk-14_7

Bystrikk-14

Bystrikk-14_12

Bystrikk-14_20

Bystrikk-14_17

Bystrikk-14_21

Bystrikk-14_14

Bystrikk-14_2

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker

Annonse