Boktilbud! Fridas fargesirkus

Redaksjonen
kommentarer

Fridas fargesirkus

Velkommen inn i Fridas fantastiske verden – full av ull, garn og farger! Fridas fargesirkus er årets frodigste bok, nesten som et lite univers i seg selv.

Frida tegner og fargelegger, strikker og hekler. Det hun lager, skal ikke være perfekt, men frodig må det være! Bless the mess, sier Frida. Men hun slurver ikke med beskrivelser og oppskrifter. Her er alt på plass, med gode forklaringer og herlige bilder og tegninger av alt som lages.

Fridas Fargesirkus er full av ulike prosjekter i strikking og hekling, og du kan også lære deg hvordan du kan multifarge ditt eget garn. Her er fargerike pledd og puter, lekne ponchoer og et stort antall småplagg, og dessuten en del du kan lage til familiens minste. De fortjener jo også å ta del i denne vidunderlige og fargerike verdenen! Gjett om de vil trives!

Nettpris kr 297

Veil. pris kr 339
Du sparer kr 42
Sendes i løpet av 1-3 arbeidsdager.
Button bok

Fridas maleverden

Se også også boken Fridas maleverden 

En utflukt til fargehandleren for å sjekke de nye fargene i maling er alltid spennende! Her finner du alt fra store til små pro-sjekter. Dekorerte kurver til sjablongmalte vegger. Bruk boka som en guide til litt forandring, og tilpass den til din egen smak og ditt eget hjem!

Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Button bok

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Bøker, Hekling, Strikking

Annonse