Bestemor kan brukes til alt! Lær Drop in the pond teknikk via video

Gro Vibeke Najem
kommentarer

Her kan du se første del i en video i en ALONG som viser deg hvordan du hekler Drop in the pond-teppet, trinn for trinn. Under finner du de neste trinnene ved å klikke på lenkene du finner under.

Bestemor kan brukes til alt!

Det å hekle en bestemorsrute er alltid gøy, og det finnes utallige varianter av hvordan du kan gjøre det, og sette dem sammen til de flotteste tepper.

Drop In The Pond en et av designene, og det er skikkelig kult! NB! Engelsk oppskrift. Her finner du en grei engelsk – norsk HEKLEORDLISTE som kan være til god hjelp når du skal i gang med dette.

Her finner du de neste delene av video-alongen:

Først hekler du ei lang remse på den måten som er vist på bildet under. Lengnde på denne remsen avgjør lengden på teppet.

Her brukes det garn som passer til heklenål 3,5-4,5. Dette kommer også litt an på hvor tykt du vil ha teppet. Selv heklet jeg i Peer Gynt på nål nr. 4. Du memorerer denne oppskriften fort. Dermed er dette også et supert hekletøy til å ta med på ferie eller alle strand-piknikene vi skal på i sommer. Bestemor blir selvsagt mer enn gjerne med på tur! :)

15 mars 2
Foto: Gro Vibeke Najem

Vil du se andre prosjekter med bestemorsruter kan du ta en titt på disse:

Pute i bestemorsruter

1421_18
Foto: Viking Garn

Du kan bruke de til mer enn slumrepledd

Bestemorsruter
Foto: Messyla.com

Slik hekler du bestemorsruter

MMS13.cushion.10
Foto: Mollie Makes
Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Hekling

Annonse