5 flotte ponchoer – perfekte til høsten!

Redaksjonen
kommentarer

 

DG323-09_poncho_ponchoer

Innlegget inneholder sponsede lenker.

Digger du ponchoer? Ta en nærmere titt på disse! Du finner strikkeoppskrifter og garn som pakkeløsning hos Woolspire. Enkelt og greit.

Tøff og trendy! Ponchoen på bildet over er vel egentlig mer en ponchogenser, men vi syns den var så tøff at den måtte med. Med forskjellig strukturstrikk får den et utrolig kult og litt chunky preg, og de lange ermene er løse, så du ev. kan ta dem av når du er innendørs (og varm nok). Den er strikket i Erle fra Dale. Strikkeoppskriften og garnet finnes hos Woolspire. 

poncho-28604-dale-garn-garnpakke__poncho_ponchoer

Kledelig fasong og vakkert mønster. Dette er en skikkelig god høst- og vinterponcho med høy hals, fletter og hullmønster. Den er strikket i garnet Freestyle fra Dale garn. Ganske elegant også, ikke sant? Vil du lage denne selv, så finner du strikkeoppskriften og garnet hos Woolspire.

poncho-30602-dale-garn-garnpakke__poncho_ponchoer

Til å krype inn i! Denne store ponchoen ser i for oss at kan være ekstra god på kjølige dager, da den nærmest er som et stort pledd. I tillegg er den også svært elegant og kledelig. Den er strikket i og garnet Erle fra Dale, og strikkeoppskriften finnes hos Woolspire.poncho-mu-frynser-30607-dale-garn-garnpakke_ponchoer

Festponcho! Denne lette, lekre saken er perfekt til høstes og vinterens fester. Den kan lages med eller uten frynser som her, og det vakre hullmønsteret som snor seg som en bladranke oppover langs midten gir den sitt særpreg. Også denne er strikket i garnet Erle fra Dale garn. Vil du lage den selv, så finner du strikkeoppskrift og garn som pakkeløsning hos Woolspire.


GRATIS OPPSKRIFT! 

Ponchoen under, og mange flere, finner som gratisoppskrift ved å skrive poncho i søkefeltet på øverst på siden.

Poncho 1 GG-16_ponchoer

 

SE Kommentarer

Kommentarer

Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO
Strikking