5 flotte blondestrikk-prosjekt til barn

Redaksjonen
kommentarer
Body og skjørt i blondestrikk. Foto: Dale Garn.
Body og skjørt i blondestrikk. Foto: Dale Garn.

Hvis du liker blondestrikk til barn vil du elske disse sommeroppskriftene!

  1. Et kjempesøtt og feminint sett fra Dale Garn med nydelig hjertemotiv som går igjen på bodyen og jakken. Skjørtet er strikket i et lekkert påfuglmønster. Den lille jakken har pene små detaljer som blomsterstrikket kant på ermene og et lekkert silkebånd i halsen. Settet inneholder body, skjørt og raglanjakke. Oppskriften finnes i størrelser (3) 6 (12), 24 og 36 måneder. Settet strikkes i Lille Lerke, en myk blanding av merinoull og bomull som finnes i en rekke lekre farger.
Adelens solskinnstopp. Foto: Tusen og en maske
Adelens solskinnstopp. Foto: Tusen og en maske
  1. Sommersøtt fra vår uavhengige designer Tusen og en maske – Adelenes solskinnstopp. Den fine sommertoppen har søte volanger i halsen, et lekkert blondestrikket mønster foran og elegante puffete ermer som gjør dette designet til en sikkert sommerhit. Oppskriften finnes i størrelsene 2 (4) 6 (8) 10 og (12) år. Den søte sommertoppen strikkes i Lerke fra Dale Garn. Lerke er en anelse tykkere enn Lille Lerke, men har ellers samme gode kvalitet og lekre farger.
Blondedrakt fra Dale Garn.
Blondedrakt. Foto: Dale Garn.
  1. Søt og myk blondedrakt, bolero og kyse fra Dale Garn. Dette søte settet består av en blondedrakt med nydelige volanger rundt ermeåpninger og ben, i tillegg til en liten og varm bolero. Settet strikkes i et enkelt blondemønster du raskt vil lære deg utenat. Oppskriften finnes i størrelser 3 (6) 9-12 måneder og 2-3 år. Det nydelige settet strikkes i Lille Lerke fra Dale Garn.
Summer lace skirt, fra Trine P. Foto: Trine P.
Summer lace skirt, fra Trine P. Foto: Trine P.
  1. Summer Lace Skirt er et utrolig søtt svingskjørt fra Woolspires uavhengige designer Knit by TrineP. Dette er enhver jentes drøm – et rundskåret skjørt som gir god sus når man danser og snurrer rundt. Oppskriften finnes i størrelser 1-2 (3-5) 6-8 (9-10) år. Skjørtet strikkes i Lerke fra Dale Garn.
Sommerkjole. Foto: Dale Garn.
Sommerkjole. Foto: Dale Garn.
  1. Sommerkjole med søte små bånd på skuldrene fra Dale Garn. Kjolen er strikket i et elegant blondemønster. Langs halskanten og ermegapene er det heklet en lekker kant som gir kjole et elegant uttrykk. Oppskriften finnes i størrelser 3 (6) 9 (12-18) måneder og 1,5 – 2 år. Denne yndlingskjolen er strikket i Lille Lerke fra Dale Garn.

 

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse