5 flotte blondestrikk-prosjekt til barn

Redaksjonen
kommentarer

Hvis du liker blondestrikk til barn vil du elske disse sommeroppskriftene!

Body og skjørt i blondestrikk. Foto: Dale Garn.

 Body, skjørt og raglanjakke, Foto: Dale Garn

#1. Et kjempesøtt og feminint sett fra Dale Garn med nydelig hjertemotiv som går igjen på bodyen og jakken. Skjørtet er strikket i et lekkert påfuglmønster. Den lille jakken har pene små detaljer som blomsterstrikket kant på ermene og et lekkert silkebånd i halsen. Settet inneholder body, skjørt og raglanjakke. Oppskriften finnes i størrelser (3) 6 (12), 24 og 36 måneder. Settet strikkes i Lille Lerke, en myk blanding av merinoull og bomull som finnes i en rekke lekre farger. Kjøp settet her.

#2. Sommersøtt fra vår uavhengige designer Tusen og en maskeAdelenes solskinnstopp. Den fine sommertoppen har søte volanger i halsen, et lekkert blondestrikket mønster foran og elegante puffete ermer som gjør dette designet til en sikkert sommerhit. Oppskriften finnes i størrelsene 2 (4) 6 (8) 10 og (12) år. Den søte sommertoppen strikkes i Lerke fra Dale Garn. Lerke er en anelse tykkere enn Lille Lerke, men har ellers samme gode kvalitet og lekre farger.

Adelens solskinnstopp. Foto: Tusen og en maske

Adelens solskinnstopp. Foto: Tusen og en maske

#3. Søt og myk blondedrakt, bolero og kyse fra Dale Garn. Dette søte settet består av en blondedrakt med nydelige volanger rundt ermeåpninger og ben, i tillegg til en liten og varm bolero. Settet strikkes i et enkelt blondemønster du raskt vil lære deg utenat. Oppskriften finnes i størrelser 3 (6) 9-12 måneder og 2-3 år. Det nydelige settet strikkes i Lille Lerke fra Dale Garn.

Blondedrakt fra Dale Garn.

Blondedrakt. Foto: Dale Garn.

#4.Summer Lace Skirt er et utrolig søtt svingskjørt fra Woolspires uavhengige designer Knit by TrineP. Dette er enhver jentes drøm – et rundskåret skjørt som gir god sus når man danser og snurrer rundt. Oppskriften finnes i størrelser 1-2 (3-5) 6-8 (9-10) år. Skjørtet strikkes i Lerke fra Dale Garn.

 

Summer lace skirt, fra Trine P. Foto: Trine P.

Summer lace skirt, fra Trine P. Foto: Trine P.

#5. Sommerkjole med søte små bånd på skuldrene fra Dale Garn. Kjolen er strikket i et elegant blondemønster. Langs halskanten og ermegapene er det heklet en lekker kant som gir kjole et elegant uttrykk. Oppskriften finnes i størrelser 3 (6) 9 (12-18) måneder og 1,5 – 2 år. Denne yndlingskjolen er strikket i Lille Lerke fra Dale Garn.

Sommerkjole. Foto: Dale Garn.

Sommerkjole, Foto: Dale Garn

Kommentarer
Inspirer andre med dine instagrambilder tag bildene med #TUSENIDEERNO

Kommentarer

Siden fortsetter under annonsen

Strikking

Annonse